Florarie.ro

Cand se livreaza?

Antenţionare!

Datorită numărului mare de solicitări în zilele: 14 februarie, 1 martie şi 8 martie, livrările se realizează în intervalul 08:00-22:00. În cazul în care solicitaţi un interval orar, acesta NU poate fi garantat. Vă mulţumim pentru inţelegere!

În celelalte zile efectuăm livrări conform celor descrise mai jos.

Efectuăm livrări la domiciliu in zilele de Luni, Marţi, Miercuri, Joi şi Vineri, în intervalul orar 10:00-20:00 (ora României, GMT+2). Pentru livrări Sâmbata şi Duminica recomandăm finalizarea şi achitatarea comenzii pâna cel târziu la ora 14:00 în ziua de vineri precedentă. Vă menţionăm că în weekend call-center-ul nostru este închis.

Pentru livrare în aceeaşi zi acceptăm comenzile finalizate si achitate integral pâna în ora 16:00. În cazul în care doriţi ca livrarea florilor să se realizeze in prima parte a zilei, este indicat să plasaţi comanda in ziua lucrătoare anterioară, până în ora 16:00.

Aveţi posibilitatea să indicaţi intervalul de livrare preferat. De cele mai multe ori reuşim să-l respectăm, dar nu îl garantăm.

Înainte de a plasa o comandă, vă sfătuim, în măsura posibilităţilor, să ne contactaţi telefonic pentru a vă confirma disponibilitatea florilor alese, în localitatea de destinaţie, evitând astfel o intârziere sau o înlocuire a celor comandate online.

Link-uri utile