Florarie.ro

Florarie.ro * Termeni si Conditii

Introducere

Florarie.ro se doreşte a fi o experienţă plăcută pentru orice vizitator. În acest sens, termenii şi condiţiile de mai jos au fost realizate în încercarea de a evita situaţiile de disconfort ce pot apărea în rândul vizitatorilor sau al clienţilor serviciilor oferite de florarie.ro. Recomandăm citirea acestora cu atenţie.

Definiţii

În conţinutul prezentului document, prin florarie.ro se va înţelege serviciul oferit, în totalitatea părţilor sale componente, de către ADVISOR CORP SRL, societate comercială înfiinţată legal în România şi având următoarele date de identificare: Cod de Identificare Fiscală (CIF): RO 16330994; Număr Înregistrare Registrul Comerţului: J40/6050/2004; Sediul social: Bucureşti, Aleea Botorani, Nr. 8.

Site-ul florarie.ro reprezintă toate paginile, subpaginile, imaginile, textul, codul sursă şi subdomeniile aferente domeniului florarie.ro

Prin vizitator se va înţelege orice persoană care, prin intermediul oricărei soluţii tehnice şi conexiune la internet, vizualizează orice pagină de pe site-ul florarie.ro .

Prin utilizator se va înţelege persoană fizică sau juridică care creează pe site-ul florarie.ro un cont de utilizator.

Prin client se va înţelege utilizatorul sau vizitatorul site-ului florarie.ro care a finalizat plasarea unei comenzi.

Contul de utilizator

Dacă ai optat pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru, eşti responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii contului şi a parolei aferente, şi eşti de acord să-ţi asumi răspunderea pentru toate activităţile comerciale întreprinse prin intermediul contului tău şi a parolei. Dacă ai sub 18 ani, poţi folosi site-ul florarie.ro doar cu implicarea şi aprobarea unui tutor.

Imaginile produselor

Imaginile produselor listate pe site-ul florarie.ro sunt imagini cu titlu de prezentare. În cazul aranjamentelor florale, florarie.ro respectă tipul de aranjament, culoarea, tipul şi ponderea florilor din imagine rezultând un aranjament floral identic sau foarte asemănător cu cel din imagine. Diferenţele pot apărea din perspectiva stadiului de înflorire la momentul livrării.

Preţurile

Preţurile sunt exprimate în RON şi EUR în funcţie de varianta selectată. Toate tranzacţiile se vor procesa în RON (moneda oficială a României). În cazul plăţilor în valută, banca noastră va efectua schimbul automat în RON la preţul de cumpărare din ziua respectivă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile pe site-ul florarie.ro oricând dorim fără o înştiinţare în prealabil.

Livrarea la domiciliu

Florarie.ro efectuează livrări la domiciliu. Intervalul orar ce poate fi indicat pe formularul de comandă, este un interval orar informativ. Încercăm şi reuşim de cele mai multe ori să ajungem la destinatie în intervalul orar indicat, dar nu ne asumăm nicio obligaţie în acest sens. În cazul în care, din motive obiective, nu putem efectua livrarea la data selectată din calendar în momentul plasării comenzii online, putem returna integral contravaloarea. Florarie.ro nu efectuează livrări în week-end decât în cazul în care vă este confirmată telefonic disponibilitatea.

Atenţie: Pentru oricare din următoarele situaţii, nu ne asumăm nicio obligaţie şi deasemenea nu vom returna integral sau parţial valoarea comenzii:

- destinatarul sau nicio altă terţă persoană nu se află la adresa de livrare indicată de cumpărător şi deasemenea destinatarul nu poate fi contactat telefonic;

- destinatarul nu se află în oraşul de destinaţie indicat de cumpărător în formularul de comandă;

- adresa de livrare indicată de cumpărător în formularul de comandă este greşită sau incompletă;

- destinatarul refuză preluarea comenzii.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014, atât florile naturale cât și cele criogenate constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid, astfel incât acestea devin exceptate de la dreptul de retragere. Puteți returna numai produse care nu sunt perisabile. În consecință, florile nu se pot returna.

Licenţa de acces pe site

Florarie.ro îţi oferă o licenţă limitată pentru a accesa în interes personal site-ul nostru, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptânt situaţiile în care florarie.ro îşi declară acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul florarie.ro şi nicio parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimţământul scris al florarie.ro.

Drepturi de autor

Tot conţinutul site-ului florarie.ro este proprietatea Advisor Corp Srl aceasta incluzând orice text, fotografie, logo, butoane, icoane, imagini, fişiere audio şi video, cât şi softul proiectat pentru vizulalizarea site-ului. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislaţia privitoare la dreptul de autor reglementată în cadrul Statului Român.

Link-uri utile