Florarie.ro

Cum platesc?

1. Plata online card bancar

Plata online securizată, prin intermediul card-urilor bancare, de debit sau de credit, emise oriunde în lume, cu sigla VISA, VISA Electron, MasterCard sau Maestro. Tranzacțiile vor fi realizate in RON(moneda națională a României) indiferent de moneda valutară a card-ului bancar utilizat. Menționăm că tranzacția electronică va fi realizată în condiții de maximă securitate pe platforma de ecommerce PlataOnline.com, website ce nu vizualizează si nu memorează nicio informație confidențială aflată pe card-ul dvs.

2. PayPal

Folosește această modalitate de plată, daca ai un cont valid pe PayPal.com. Ca și in cazul plății online 3D Secure, validarea este aproape instantanee, comanda devenind validă si gata de procesare in câteva minute. PayPal.com este unul dintre cei mai siguri si cei mai populari procesatori de tranzacții electronice. Prin PayPal.com poți plăti utilizând card-uri bancare atașate, emise oriunde în lume de: VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS sau DISCOVER.

3. Depunere numerar

Depunerea de numerar, este varianta de plată ce poate fi folosită doar pe teritoriul Romaniei. Plata comenzii se poate efectua la orice bancomat multifuncțional Raiffeisen Bank sau Banca Transilvania.
Conturile noastre:
Titular cont: ADVISOR CORP SRL
Cont BANCA TRANSILVANIA: RO35 BTRL RONC RT02 5974 9701
Cont RAIFFEISEN BANK: RO18 RZBR 0000 0600 0462 5514
Confirmarea plății se va face telefonic. Chitanța bancară astfel obținută, reprezintă dovada dvs. de plată. Vă rugăm sa o păstrați, cel puțin, până în momentul în care comanda dvs. a fost livrată.

4. Ordin de plată

Ordin de plată sau transfer bancar este modalitatea de plată ce poate fi folosită de clienții persoane fizice sau juridice, de oriunde din lume. Menționăm că pentru transferurile din conturi deschise la sucursale bancare din Romania, termenul mediu de finalizare este de 1 zi lucrătoare. In cazul transferului internațional, perioada poate varia pana la 10 zile lucrătoare. Va rugăm să luați în considerare faptul că o comandă poate fi livrată, numai după ce transferul bancar s-a finalizat.

Link-uri utile