Florarie.ro

Scurt istorc

2004 - Florarie.ro este prima florărie online din România. Este printre primele site-uri din România care acceptă plata online cu card bancar prin intermediul unui procesator din România(Romcard). În scurt timp, inregistrăm prima comandă online. Zâmbetul destinatarei este inconjurat de ineditul situaţiei. Realizăm livrări de flori in Bucureşti.

2005 - Deschidem atelier propriu in Bucureşti. Începem livrările la nivel naţional prin intermediul firmelor de curierat rapid.

2006 - Renunţăm la varianta curierat rapid. Din punctul nostru de vedere, aceasta, nu este sustenabilă pentru transportul florilor sau al altor produse perisabile. Incepem livrările din ateliere florale locale. Toate livrările se realizează prin logistică locală, direct din florărie la adresa solicitată.

2007 - Avem 3 ani de experienţă. Ca şi recompensă, apar nume importante din zona corporate care folosesc serviciile noastre. Suntem entuziasmaţi, motivaţi si increzători că putem mai mult.

2008 - Lansăm o nouă versiune a site-ului. Cu această ocazie imbogăţim baza de produse si imbunătăţim experienţa online a vizitatorilor. Oferim şi aranjamente florale pentru ocazii nefericite(jerbe si coroane funerare).

2009 - Primim oferte de preluare. Rezistăm. Florarie.ro este o societate comercială cu acţionariat şi capital 100% românesc.

2010 - Sărbătorim 6 ani de existenţă. Concurenţa a crescut considerabil. Continuăm să îmbunătăţim constant serviciile noastre. Deşi TVA creşte, păstrăm preţurile finale neschimbate. Acordăm în continuare 5% reducere de la prima comandă pentru toţi utilizatorii înregistraţi.

2011 - În Bucureşti, începem să realizăm aranjamente florale pentru nunţi şi botezuri.

2012 - Lansăm pagina noastră pe facebook.

2013 - Ne axăm pe imbunătăţirea timpilor de livrare la nivel national. Livrăm produsele existente pe stoc intr-un interval minim de 2 ore.

2014 - Am împlinit 10 ani! Cu aşa experienţă, sperăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi în continuare. Mulţumim tuturor!

2015 - Am lansat a treia generaţie a site-ului nostru. Odată cu noua variantă a site-ului, am eliminat taxa de livrare pentru peste 60 de oraşe din România.

2016 - Faimoasele aranjamente florale în cutii rotunde sunt acum prezente în catalogul nostru.

2017 - Am îmbogăţit oferta noastră prin trandafirii criogenaţi - trandafiri naturali conservaţi ce iși pastrează forma si culoarea pentru o perioadă îndelungată.

2018 - Acum poţi comanda cu uşurinţă de pe telefonul mobil, tabletă sau orice ecran. Am optimizat experinţa web pe site pentru orice rezoluţie.

Link-uri utile